Villa Verbinding

Villa Verbinding is een initiatief opgericht door Sabrina van Bemmelen, Inge Janssens (Kunst d’Inge), Wendy Fok (Dramataal), Willemijn Alferink-Verweij (Mijn Kiek Fotografie) Michelle Paumen (Paumeninzicht) Irma Arts (Stiefgoed Eindhoven) en Maaike Deppman (Una Nuova Vita)

Villa Verbinding richt zich op ontmoeten, ontdekken, verdiepen, verbinden, de kracht van kwetsbaarheid, experimenteren, zelf-liefde, passie vergroten, zelfontplooiing, inspireren,

Geschiedenis
In augustus 2019 stappen Sabrina en Inge over de drempel van het pand aan het Korvelplein 175. Ze hebben elkaar een half jaar geleden leren kennen en hebben eigenlijk al een nieuw atelier op hun naam staan, maar Inge vond dat ze toch even moesten kijken. “je kunt maar gekeken hebben” Dat ze komend weekend gaan verhuizen lijkt niet uit te maken. Twee stappen over de drempel en ze zijn verliefd. “we gaan een gekke keuze maken, maar we volgen ons gevoel!” Tijdelijk hebben ze even drie ateliers op hun naam staan. Op de dag dat de sleutel in ontvangst genomen is komt vriendin Wendy even buurten. Ook zij stapt over de drempel en is verliefd. Ze heeft geen reden om er te zijn, want voor haar werk bezoekt zij scholen, maar de energie van het pand en de flow die ontstaat maakt dat er wel een reden verzonnen wordt. Binnen drie weken voegen Willemijn, Michelle, Irma en Maaike zich bij hen.